Monday, December 10, 2012

Δεν πειράζει! Ακόμη δεν έχουμε κάποια απάντηση στα δύο comments που ακολουθούν το αρχικό μας posting, αλλά μπορούμε να περιμένουμε!

Στο μεταξύ, εμείς, τα μέλη της ομάδας έρευνας, ας κάνουμε μια μικρή άσκηση αναστοχασμού, ας αφιερώσουμε λίγα λεπτά απ' το χρόνο μας διατυπώνοντας κάποιες σκέψεις γύρω από την ερευνητική διαδικασία.

Πριν προχωρήσω, σας χαρίζω τρεις φωτογραφίες που βρήκα στο διαδίκτυο, οι οποίες είναι σχετικές με το θέμα της έρευνάς μας. Τη σχετικότητα αυτή θα τη συζητήσουμε στις ομάδες. Η κάθε μία από τις τρεις ομάδες της ερευνητικής μας ζώνης θα αναλάβει να ασχοληθεί με μία από τις φωτογραφίες (για τις οποίες προς το παρόν δεν αποκαλύπτονται παραπάνω στοιχεία):




Υποθέτω πως πολύ σωστά μαντέψατε από τα 2 comments που ανάρτησα στο posting του καλωσορίσματος ότι συζητάμε το ρόλο (ή τη σημασία - σπουδαιότητα) του επαγγέλματος (της εργασίας) στη ζωή μας.

Σας καλώ να διαβάσετε το περιεχόμενο των 2 comments που προανέφερα, να δείτε ξανά το περιεχόμενου του σχετικού άρθρου που κατεβάσαμε από το Γραφείο Διασύνδεσης του Ιονίου Πανεπιστημίου - στο URL:  http://dasta.ionio.gr/liaison/pages/pages/symb_text_work - και, αφού βοηθηθείτε από τις ιδέες που σας δίνει, να δώσετε τη δική σας απάντηση (reply) στα ερωτήματα των δύο δημοσιευμένων comments. Υπογράψτε ως PR (+το μικρό σας όνομα+το όνομα της ομάδας σας), π.χ. PR Αλέξανδρος Surfers. Μπορείτε να ψάξετε άλλη πηγή, δικής σας προτίμησης, αρκεί να είναι έγκριτη και να δίνετε τον τίτλο και το URL της δημοσίευσης.

Επίσης, σας καλώ να θυμηθείτε ότι η πορεία στην έρευνά μας είναι γραμμική, σχεδιασμένη, μεθοδική και έχει εσωτερική συνοχή, άρα, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, έχει το γενικό γνώρισμα της επιστημονικής αναζήτησης, που στοχεύει στην παραγωγή ενός καλά τεκμηριωμένου και επιτυχημένα αποτυπωμένου αποτελέσματος.

Στο κλείσιμο του παρόντος post, υπογραμμίζω ότι βλέπουμε ξανά το γενικό θέμα του ρόλου της δουλειάς στη ζωή μας, ώστε να αρχίσουμε σιγά - σιγά να μεθοδεύουμε τη διαδικασία σύνθεσης του εισαγωγικού μέρους της ερευνητικής μας εργασίας.

Καλή συνέχεια!
Ο PR Blogger




No comments:

Post a Comment